Carti 📚 cele mai populare librarii online din Romania

Librarii online in Romania

Cele mai bune librarii online din Romania sunt listate aici pe magazinul online la-mall.ro pentru ca alegerea voastra sa fie cat mai simpla. Libris, Carturesti, Nemira, Bookzone sau Litera tin capul de afis in lista celor mai bune librarii online. Descopera titluri de carte din cele mai atractive de la autori celebri din intreaga lume.


carturesti

Carturesti

Carturesti este una din cele mai complete librarii online de traditie. Carturesti este mai mult decat o librarie, carturesti inseamna jocuri, titluri de carte, plannere pentru acuarela si multe jocuri ale copilariei.


Libris biblioteca online cu traditie

In topul librariilor online, Libris este alegerea noastra pentru cele mai bune titluri de carte. Pe libris.ro puteti cumpara: Carti, ebooks, jucarii, cadouri si accesorii dar si muzica buna.

Libris se bucura de 12M de volume livrate la peste 3M de clienti. Traditia, seriozitatea si autorii celebri, au adus biblioteca libris in topul celor mai bune librarii online.

Bookzone libraria online cu editura proprie

BOOKZONE ofera una dintre cele mai mari selectii de carti din Romania, cu livrare nationala si internationala pentru toti pasionatii de carte. Libraria online este completata de o editura proprie care publica autori indragiti de cititorii din toata tara si nu numai.

Pe bookzone.ro gasiti 14.000 de titluri de carte din cele mai variate categorii. Cartile young adul, fictiune sau non-fictiune tin titlurile de pagini atractive. De asemenea, carti de dragoste, beletristica sau carti in linba Engleza sunt alte atractii interesante ce aduc bookzone in topul celor mai bune librarii online.

Litera biblioteca cu 75% discount de pret

Din topul celor mai bune librarii online, nu putem exclude biblioteca Litera. Litera dispune de 7.000 titluri de carte interesante insa beneficiul cel mai mare este discountul de 75% oferit la o gama larga de volume.

Pe litera.ro puteti cumpara carti fictiune, carti dezvoltare personala, carti pentru copii dar si volume pentru toti. Titlurile noi care apar pe piata se regasesc de asemenea si pe biblioteca litera.ro unde, o seama de autori romani sau internationali isi etaleaza adevaratele capodopere de arta.

Nemira biblioteca cu 20% discount de pret

O calatorie a lui Martin Scorsese, Nametii lui C.J Tudor sau Bill Hodges scrisa de Stephen king, ocupa prima pagina a librariei online Nemira. Desigur ca vei sta cu sufletul la gura citind si alte carti bestseller, fictiune sau non-fictiune.

Nemira ne incanta inca de la inceput cu un discount de 20% cu abonare la newsletter insa, foarte multe titluri de carte pot fi achizitionate la un discount mult mai mare.